Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
<%Pom in Nederland%>

Pom in Nederland

30/5/2007 - Pom in de media

De tentoonstelling van pom op het menu heeft veel in de aandacht gestaan zovel voor de opening als na de opening. Vlak voor de opening van de tentoonstelling stond er een artikel over pom om het parool. Ik wou het artikel op mijn blog plaatsen alleen was het online nergens tot nu op de site van het parool ik heb de link toegevoegd  het gaat om het artikel "emotie, tradities en taboes rond een ovenschotel"

De link is de volgende: http://archief.parool.nl/zoek?SORT=date&FDOC=0&SEC=Amsterdam&PRD=2w&text=Emotie%2C+tradities+en+taboes+rond+een+ovenschotel&ED=ola

 

Naast Het parool heeft ook het radio praogramma Zorg en Hoop van de NPS aandacht besteed aan pom. Het gaat om de uitzending van 19 mei 2007, het is een aankondiging van de tentoonstelling. Deze aankondiging is pas vanaf de 57 minuut.

De uitzending is te beluisteren op de volgende link:

http://zorgenhoop.nps.nl/page/audio?=2007&start=0

 

Na de opening zijn wij in de volgende media items terecht gekomen 

Er staat een artikel in de Amsterdam weekly, alleen heb ik dit artikel online niet kunnen vinden, ik hoop dit zo snel mogelijk op dit blog te kunnen zetten, voor mensen die toch nieuwsgierig zijn en gedukt hebben in het zoeken op een een website heb ik de volgende link:

www.amsterdamweekly.nl

 

Wij zijn ook op TV geweest namelijk in het programma Artisjok van AT5. Voor de mensen die dit programma niet kennen geen paniek, ik zal de link van de  de aflevering hier vermelden.

Artisjok is een 12 minuten durend programma over kunst en cultuur in Amsterdam. Artisjok wordt gemaakt in samenwerking met Volkskrant tv en wordt elke week uitgezonden op donderdagavond.

Elke week wordt in Artisjok aandacht besteed aan de nieuwste films, tentoonstellingen en andere zaken op het gebied van uitgaan, kunst en cultuur.

De link is: http://web.at5.nl/artisjok/2007/05/21/de-komende-aflevering/

Het gaat om aflevering 7

 

http://web.at5.nl/artisjok/ dat is het publieks panel van aflevering 7

 

 

Post A Comment!

30/5/2007 - Naamloze reactie

Posted by Hofman
De aflevering van artisjok is echt een aanrader voor andere, zeker als je geen AT5 ontvangt is het leuk om te zien
Permanent Link

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

Met 'Pom op het menu' organiseert Imagine IC vanaf 21 mei 2007 een tentoonstelling geheel aan dit gerecht gewijd. In woord, geluid en beeld worden de geschiedenis, achtergronden, verhalen en herinneringen, die sinds jaar en dag bij dit feestgerecht horen getoond. Rondom de expositie worden een aantal activiteiten georganiseerd. Imagine IC nodigt u allemaal uit om vanaf 21 mei 2007 de tentoonstelling te komen bezoeken!
Internet: http://www.imagineic.nl
Wilt u ons uw pom recept toevertrouwen of uw persoonlijke verhaal over pom aan ons toesturen?

E-mail: g.hofman@ahk.nl

Links

? http://www.Pomophetmenu.nl
? http://www.imagineic.nl
? Home
? View my profile
? Archives
? Email Me